21 och 48

I måndags fyllde jag 21 år så tatueringen var en födelsedagspresent till mig själv! Och i morgon så fyller min pappa år men han fick sitt paket av mig redan i söndags när han var här och firade mig! men han lovade att inte öppna det förens i morgon :)

Idag försov jag mig men skulle bara på utflykt så jag ska göra annat skolarbete hemma i stället :)

Och Senare idag så ska vi bara ta det lungt och mysa , inte göra nått som kräver mycket energi då ingen av oss har det jag skulle kunna gå och sova nu och sova tills i morgon utan några större problem tror nog att min kära man med skulle klara av det :) han ser ganska sleten ut :P han är sjuk tycker så synd om honom :(

Arg!!!

Jag och min man bor i en lägenhet som är otroligt fin och vi trivs hyfsat bra. MEN vi hade en idiot ovanför oss som flyttade in en månad efter oss och flyttade ut för två veckor sen och vi vart överlyckliga när han flytta! MEN dom vi fått över oss nu är fan värre! dom rullar något tungt över golvet så det låter som om att det åskar så våran hund sitter breve oss och skakar då... och dom verkar inte kunna bestämma sig för hur dom ska ha möblerna heller, dom flyttar dom hela tiden och framför allt på natten eller tidigt på morgonen. ! både jag och Henrik har vaknat av det och han går upp 4 på morgonen undra om någon av dom gör det! och jag går upp 7 på morgonen tvivlar på att någon av dom gör det heller! plus att är man två så kan man väl för fan lyfta på möblerna!!! Så jävla tunga kan dom inte vara och om dom nu är det sätt tassar under dom för i hela helvete!! en gång till jag hör det där åsk aktiga ljudet och jag går upp och gör rent hus där!!!

inte så bra

Vi båda här hemma har blitt sjuka, Henrik är mest sjuk av oss:/ lite små trist men jag hoppas vi båda piggar på oss till helgen så vi kan åka i väg på rally :)

I morgon är det utflykt i skolan känns bara mer och mer som dagis och inte skola! är ganska trött på det. jag är den här hemliga tjejen sim är tyst och inte säger nått men va i hela helvete man går väl i skolan för att lära sig nått eller har jag missat något där ?

Men det är tur att jag har en underbar man och en vän som smsar med mig när jag har tråkigt på dagis eller nej skolan menar jag,,

Vet inte om jag skrev det igår men jag var iväg igår och tatuerade mig igår igen min andra nu :) ska ta blid på båda och lägga upp har bild på nya i mobilen men är så drygt att lägga över det på datan så ska ta med min kamera i stället :)

Nej nu ska jag pissa och sen äta :)

Lycka

Jag hade det otroligt tufft när jag var liten men med mycket kärlek från föräldrar och släkt kan jag idag se tillbaka på min barndom och le lite för mig själv.

Och idag lever jag nästan det liv som jag drömde om som liten flicka i mitt rum:)

Jag är gift och om inte allt för många år så har vi troligen barn och vi planerar på att köpa hus redan nu . allt går som jag vill det kan inte va bättre:)

Nu ska jag gå ut i köket och laga mat och hoppas att min man hjälper till fast det gör han hela tiden med maten :D

/ lyckligt lottad tjej :)

Inge sova

Kvar i tält natten till idag, båda vi frös och ville hem vid elva tiden så vi packade ihop allt och åkte dom längsta två mil jag varit med om hem.

Väl hemma kolla vi lite på tv sen somnade vi :)

Idag har vi firat mig trots att jag inte fyller förens i morgon men inte så kul för min familj att åka 40 mil tur och retur en vardag när jag dessutom går i skolan. men jag fick en massa bra saker så jag är väldigt nöjd:)

Ja i morgon väntar skola och upp tidigt ser jag inte fram emot.

Nej nu ska jag ta mig en cigg och ringa till min mormor och tacka för hennes present då hon inte kom till mig idag :/

Kram till er alla :)

Jaa:)

Så jag minns inte ens när jag skrev sist (bra jobbat Fanny) men iaf skolan är igång nu det är så jäkla skönt att ha nått att göra igen och få träffa människor men framför allt komma hemmifrån inte för att jag inte vill va med min man och hund men är skönt att sakna dom lite med:)

I morgon blir det in till storstaden och handla massa mat och nödvändigheter:)

Och lördag ska vi iväg till en liten byhåla nära oss och tälta i ett vindskydd och grilla korv det är skit mysigt och jaska älskar det för att han får springa lös hela tiden som vi är där :) ska se till att få med mig kameran så jag kan ta massa bilder om jag kommer ihåg :) mitt minne är inte det bästa nu för tiden :P

Funderat

Ibland går det en massa tankar genom mitt huvud och idag har det mycket varit om skolan och hur det kommer att gå om jag kommer passa in lika bra som jag gjorde i våras eller om det kommer va svårare nu. Alla säger till mig hela tiden att det kommer gå så bra och finns det nå mera irreterande hatar när folk säger sånt åt mig!

Men men senare idag eller i morgon tänkte jag skriva ett inlägg om mig och henrik som jag skrev om för nått inlägg sen men har inte kommit på hur jag ska skriva det än bara :)

Nu ska jag försöka sova lite god natt :)

Tänk om

Hela världen var svart och vit va mycket enklare det skulle vara då. just nu känns allt så grått och hemskt bara jag mår inge bra alls saknar min man fruktansvärt mycket trots att han borde va hemma snart... igår hade jag svårt att somna men äntligen vid halv åtta i morse ganska jobbigt....

Sorry

Har inte skrivit på nån dag nu men det har varit mycket och i kväll så var min mans syster hit och då vill jag inte sitta vid datorn..

Måste bara säga eller nej skriva en sak om henne , jag är otroligt tacksam att hon och jag har kommit varandra så nära hon är verkligen toppen. kan prata med henne om allt det är så skönt :)

Men iaf... ska bli bättre nu. ska börja skolan på onsdag så då kommer det bli mycket uppdateringar om hur det går sen kommer jag även skriva om mitt liv som ung och gift och mina tankar och känslor kring det. Fast än så länge har jag inte riktigt förstått att jag är hans fru! :) Tänkte skriva ett inlägg om min och Henriks historia hur vi träffades och allt sånt kul och så klart vara helt ärlig och inte förfina det hela :)

Äntligen :)

Nu börjar post trilla in i mitt nya namn känns helt overkligt men så underbart :) kan knappt fatta att jag Fanny är någons fru!

God natt..

Klockan är snart halv tolv och jag har redan legat i sängen i 1,5 timme... börjar bli röksugen igen men orkar inte klä på mig och sen gå ut i kylan ja det är kallt här.. Tycker iaf jag trots att termometern visar 14 grader. men men idag har varit en slappdag väldigt skönt i morgon blir det städ och tvätt fy fan. och i morgon är det bara en vecka kvar tills jag börjar skolan :D så underbart . Nej nu ska jag göra som min man och försöka sova :)

varför...

Känner sig folk så modiga framför sin data och vågar skriva alla elaka saker som dom aldrig skulle säga om dom stod framför än. jag har inte riktigt förstått det så är det snälla någon som kan förklara det för mig? jag försöker inte påstå att jag är snäll hela tiden på nätet men jag är ärlig med vem jag är på nätet jag skriver inte nått som "anonym" utan jag visar alltid vem jag är. Tycker det är tragist med människor som inte vågar stå upp för sina åsikter .. Och vissa åsikter ska man hålla för sig själv, men ska inte tala om allt!!!

nada

Haft en helt underbar helg med min familj , så skönt att åka dit:)

Men nu är jag tillbaka i verkligheten inte lika kul men det funkar fick papper i går att mitt efternamn nu mera inte är Söderberg längre utan Forsberg ganska läskigt men känns så underbart att va gift med Henrik :)

Äntligen

Nu är jag officiellt Fru Forsberg :)

Haft en underbar helg i Sala med min familj trots att jag såg den fulaste tjejen som någonsin levt , kul att gå förbi hennes jobb och irretera henne :) men får roa sig med det lilla :)

Men var nog skönast idag när vi kom hem :) borta bra med hemma är det bäst :)

Väntar

På att Henrik sak gå och jobba så jag slipper titta på OS :P men vill ändå att han ska va kvar hemma och mysa hela dagen. ! jobbigt!

Idag blir det att städa då jag inte gjorde det igår . dumma mig :)

Väntar åxå på att posten ska komma väntar på brev från skatteverket att mitt namnbyte gått igenom :)

...

Känner mig ofokuserad och omotiverad till allt mår inge bra alls. har ont i kroppen hela tiden och vill inget alls. ska bli skönt att komma i väg i helgen behöver nog det. skriver mera senare .

Dålig dag..

Haft en riktigt dålig dag idag vet inte varför eller jo egentligen så vet jag det men vill inte riktigt skriva ut här varför..
 
Men det är lite bättre nu när jag fått mat i mig och min man är hemma igen . han har jobbat idag och kom hem halv tio i stället för halv två... men im orgon jobbar han till halv två ... Det är ganska jobbigt tycker jag . gillar inte när han jobbar så länge blir så jobbigt.
 
 
Nu ska jag snart gå och sova :)

Lite snabbt bra...

Idag jobbar Henrik han kommer inte hem förens vid 01,30 i natt...
 
Så idag blir det att städa och fixa här hemma ska försöka mig på att hänga upp en skit stor talva Men tack och lov jag slipper diska det har mannen gjort :)
 
Nej nu ska jag sätta fart så kanske jag hinner klart idag :)

Ibland...

Slår det mig verkligen... Shit jag är gift!!
 
Men iaf på fredag åker vi dom jobbiga 20 milen till sala , men det är alltid lika kul att komma dit och att komma hem så skönt att få träffa familj och vänner. ska nog hem till en av mina vänner på fredagen.. hummm kanske sova kvar där ?? skulle va enklast så iaf men vi får se ska prata med Henrik om det med :) inte bara jag som styr och ställer här hemma:)
 
Ska bli så kul att få se våran bröllopsvideo när vi kommer till sala jag kommer ju vilja se den direkt, och fy vad jag kommer att gråta till den, tror Henrik med kommer att göra det. jag kommer speciellt att gråta i början när pappa överlämnar mig och sen när vi kysser varandra för första gången som gifta.
 
Nu tror jag det blir sängen för min del känner mig ganska trött nu min vackraste ligger redan och sover men han ska ju upp och jobba i morgon. medans jag får va hemma gött med sommarlov :) men inte får jag ligga och sova eller slappa nej jag ska städa hela lägenheten så vi slipper göra det på torsdag eller fredag innan vi åker till Sala. vill ju komma hem till ett rent och fint hem :)
 
Slänger in en bild på våran hund med :)

Husköp

Att kolla efter hus är inte kul när man har lite olika tankar kring vad ett hus ska ha. vi är ganska lika men för honom är det viktigt med ett garage för mig med så jag slipper honom ibland :) men för mig är det viktigaste ett fint kök och badrum , just för att ser det fördjävligt ut så är det svindyrt att renovera och vi vill inte renovera en massa.
 
Vi har hittat ett hus som fyller alla våra krav, MEN det ligger en dit utanför staden vi bor i så det kan bli problem för mig att ta mig till skolan i höst!! jobbigt!!
 
Nej nu blir det mys i soffan med min vackra man!

Mitt i natten...

Kan inte sova så tänkte skriva lite i stället :)
 
men vet bara inte om vad men det kommer väl... kan skriva lite om vem jag är..
 
Jag föddes i en liten stad som heter Sala där jag växte upp och bodde tills jag var 20 år efter det så flyttade jag hit där jag bor nu för kärlekens skull blev tillsammans med min man den 20/7-2011. jag hade en väldigt bra uppväxt med mamma pappa och storebror mina föräldrar skildes tidigt, men finns det så mycket negg med det? dubbelt upp av presenter på födelsedagar och jul :) sen jag flyttade hit så har jag blivigt mycket lugnare och tryggare i mig själv, och när jag och min man hade varit tillsammans i ett år stod vi i kyrkan inför våra familjer och lovade varande evig kärlek och en massa annat härligt, så var vi gifta. En ganska häftig känsla att varar gift när man bara är 20 snart 21 år. Där är en bil och om jag inte ser helt fel så är det när vi ska till och byta ringar:)
 

Första inlägget.

Ska försöka hålla denna blogg i livet. jag tänkte skriva om mitt liv i en pytteliten stad. jag heter Fanny är 21 år (snart) gift med en underbar man vi gifte oss den 20/7. 
 
Hoppas att ni som tittar in här lämnar ett avtryck :)
 
kommer snart mera :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.