Onsdag

Varför ska det alltid va nått om man svarar kort eller om man inte svarar alls. ibland har man bara inte lust att svara i en hel novell, men det komiska i allt är att när man då svarar att man inte är sur eller att det inte är nått då blir den andra människan sur för att det inte är något.. logiskt och bra tänkande!!

Urs så nu harj ag fått ur mig det vad ska jag få ur mig här näst då? :)

6 maj

Livet går upp och ner och nu mera ner än på länge .. jag har inte mått nå bra har varit förkylning och illamåeende här hemma.. henrik är med förkyld i omgånger hela tiden,,, ganska jobbigt.

men i helgen som varit har jag jobbat vilket alltid får mig att må bättre:) hade med mig en ny som var super duktig och som gjorde mitt jobb ännu roligare :)

Men ska bli skönt att va ledig två dagar nu i helgen :) men sen är det fullt ös igen alla andra helger :) jag gillar att jobba och känna att jag gör något vettigt , det är alltid trevligt:)

Funderar på om jag ska ta en lång promenad med den dumma lilla vovven eller om jag ska vänta tills senare i kväll med det , han ligger nu och sover och han brukar bli ganska tvär när man väcker honom :P så tror jag väntar och tar sista promenaden som lång promenad med honom det kommer han gilla :) plus att går jag ut sent så slipper jag att möta så många hundar.. så slipper jag höra pipandet som han gör när han vill fram till alla och hälsa:)

1 Maj

Varje dag blir tillslut den andra lik..

Men iaf.. Idag är det den första maj och jag har börjat fundera mer och mer på media och hur det påverkar oss människor. jag kan ibland läsa nått och bli väldigt arg nästan så jag skulle vilja konfrontera den dumma människan som har skrivit om det, men varför reagerar vissa så starkt och andra inte?

Jag brukar vanligt vis inte reagera alls men detta handlade om Abort och att det är olagligt i många länder, vilket jag tycker är fel. med det sagt så tycker jag inte att abort ska fungera som nått preventiv medel heller, men om man råkat ut för någon fruktansvärt som att man blivigt våldtagen eller liknande så måste man kunna göra en abort.

Det tycker jag skulle vara en självklarhet, inte vill man varje dag bli påmind om vad som har hänt en , visst det blir man ändå men att faktist se en människa framför en som kommit till på grund av att en idiot överföll än det vill nog ingen .

Och i dom länder där Abort är olagligt så är är det ett otroligt högt dödsnummer på dom kvinnor som gör abort "själva" det slutar nästan alltid med att man dör. så varför inte göra abort till kvinnan rätt och mannen med för den delen för när man blir gravid så är det inte bara kvinnan val om man ska ha barnet eller inte.

Mina tankar bara många håller säkert inte med mig!