Puppy love?

Tror nog att det var det jag och H hade i början , tror det är det alla par har i början.. men fösta veckorna med H så ville jag att det skulle hålla livet ut , men helt ärligt så trodde jag inte det. Då bodde vi nästan 20 mil i från varandra , båda hade gansak nyligen gjort slut med någon så vi var båda lite sårbara just nu.. Men när han i september frågade mig om jag ville flytta in så vart det ett självklart JA!! ... vi har bott tillsammans i 14 månader nu och det är underbart .. den där puppy love förvandlades fort till något verkligt, idag är han min make sen 4 månader tillbaka ... det är overkligt underbart :)

Hjälp...

Jag vill komma på nått riktigt fint och gulligt jag kan ge H i julklapp då det är våran första jul tillsammans.. förra året gav vi inte varandra julklappar och vi har hittils inte riktigt firat varandra när vi fyllt år heller. så jag vill komma på nått riktigt gullig.

Alla förslag är välkommna så skriv en kommentar:)

Lycka

Idag är en lycklig dag, min dator har packat ihop men tur så har vi en till. idag har jag varit gift i 4 månader och en dag känns helt underbart :)

H är verkligen mitt livs stora kärlek . det har jag vetat från dag ett. han är så bra på alla vis.


Piss off!

Idag är en riktigt dålig dag... jag är bara trött och arg på allt!

Men men i morgon är det skola och på lördag ska jag till Västerås och köpa klart julklappar och lite annat :) H och hans vänner ska på en bil marknad och det intresserar mig inte riktigt men men iaf det ska bli kul :)

Ska försöka bli på bättre humör kanske behöver äta lite och sen i kväll så ska jag ta en dusch och tvätta bort mitt dåliga humör :P

sjuka

Alla runt mig verkar ha blivigt sjuka :( till och med lilla jag :( *sad face* i morgon s är det skola ... och på fredag ska jag till hudläkaren åhh va jag ser fram emot det.. :/ inte direkt men ska bli skönt att få det undersökt. ..

Idag har det inte hänt mycket i mitt spännande liv...

Dödens död

Har varit till sala och hämtat min hund sen sist jag skrev ...

Och har ingen större lust att skriva idag heller.. har förlorat nästan alla mina bilder då min data har packat ihop.. jag är trött efter en helg i sala och på akuten så nu ska jag lägga mig och sova en timme eller två..

Finns säkert 100 stavfel med här åxå ... god natt hörs kanske senare idag ...

6 dagar sedan

har varit borta torsdag till söndag där av dålig uppdatering..

I torsdags åkte jag och henrik till sala för att sova där en natt och lämna av min hund hos min farmor och farfar.. sen på fredag morgon åkte vi mot Göteborg en lång och jobbig resa blev det men ändå många skratt och mycket roligt. Vi kom fram till hotellet vid sex eller sju tiden har jag för mig.. Det var otroligt vackert och bra hotell vi bodde på. på fredag kvällen tog vi det mest bara lugnt vi gick ner till baren och åt god mat och drack drinkar , bara hade det mysigt.

På lördagen sen så åkte vi som planerat till Ullared där det var en massa folk och väldigt trångt trots att det är så stort. men vi hade kul där inne vi kommenterade hur andra människor körde sina kundvagnar och när andra par bråkade.. helt otroligt men jag och henrik höll sams där inne hela tiden .. lördag kväll tillbringades först i rummet sen i baren och drack lite mera drinkar / öl..

Söndagen åkte vi hem det var otroligt skönt att komma hem igen efter så många nätter borta men nu har vardagen kommit igång igen och jag är arg och sur hela tiden saknar min hund fruktansvärt mycket. jag vill bara åka och hämta hem honom... men men på lördag får jag se honom igen. och aldrig mera att jag ska va utan honom så här länge aldrig någonsin. urs jag har glömt hur det är att inte ha hund , det är ju skit tråkigt . vad gör folk om dagarna utan en hund?