ÄNTLIGEN

Både jag och min man har varit jätte sjuka sen efter jul så vi har varit sängliggandes nästan hela tiden..

Men vi är på bättrings vägen nu tack och lov :) nu ska vi bara få tillbaka dygnet rätt vet inte riktigt hur det blev så attans fel :)

Tänkte skriva ett inlägg med bilder om mitt 2012 :) ska kolla igenom alla mina bilder i morgon och skriva det inlägget :D

Opps

inte haft varken ork eller lust att skriva , har haft en halv jobbig vecka men det börjar bli bättre iaf =) Snart julafton ska bli så härligt att få vakna upp hos min mamma då:)

Jag kommer inte skriva igen på några dagar då jag inte är helt tillbaka än utan mår fortfarande ganska dåligt men som sagt är bättre nu. så min blogg får ligga i bakgrunden ett litet tag till...

Måndag

Julafton närmar sig bara en vecka kvar nu. Jag längtar efter att få vakna hos mamma på julaftons morgon.

Gick med Henrik till jobbet idag kom nyss hem:)
På vägen till hans jobb såg vi tre rådjur som sprang ca 10 meter i från oss, jaska blev helt till sig:) Både jag och H stod helt stilla och bara tittade på dom:)

Men men idag ska jag föröka fått lite vettigt gjort jag och H ska total städa här hemma tills innan vi åker på Söndag :)

Last day..

I morgon är det helg vilket innebär en massa mys tid men Henrik :) så underbart :)

Idag ska jag städa om jag orkar är inte alls pigg idag känner mig febrig och almänt slö bara. så vi får se hur det hela går:)


vad är lycka?

Det är olika för alla , för endel är lycka när dom tar sig upp med bilen för en brant hal backe som för min mamma idag, lycka kan vara när man går i en affär och hittar något som man verkligen vill ha.

Men vad är riktig lycka är det att ha någon vid sin sida, eller att vara stark i sig själv?

För min del så tror jag att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan, och med att älska någon så tror jag i många fall att lycka kommer in där med.

Det finns så mycket i mitt liv som gör mig lycklig små som stora saker. jag blir lycklig när jag får ett sms från min man där det står att han älskar mig, eller när han väcker mig på morgonen innan han går till jobbet för att ge mig en puss.

Men lycka för mig är också när jag mår bra i mig själv när min dag har gått bra. när jag får komplimanger av människor runt mig.

Vad är lycka för dig?

Söndag

Idag har varit en riktig slapp dag :) vi var i väg till min styvsvärmor och firade henne men det är väl typ allt vad vi har gjort :) så skönt med en slapp dag i mellan åt :D

Mys dag

Idag har vi åkt ut i skogen till ett vindskydd och grillat korv och lekt massa med hundarna som var med:) Hade det super mysigt det var 4 st från H´s släkt med :) riktigt kul att komma i väg och göra något i stället för att bara sitta hemma:)

Vi hade med oss jaska och han va lika rolig som vanligt lek sen sova:)

Men just nu är det bara sovläge på honom han är så söt :)
Nej nu ska jag och mannen min gå ner till ica och köpa oss skit sen mysa ner under en filt i soffan och bara dö framför tvn :D

Respekt?

Tror jag skrivit om detta förut men känner att det är dags igen..

Vart har respekten för andra människor tagit vägen egentligen ? är det okej att säga exakt vad man tycker och tänker utan att tänka sig för alls?

Jag tycker inte det självklart ska man va ärlig..

Men att sitta och skriva till mig att mina livsval är helt fel och att jag ska va ute och festa och knulla med alla killar som finns känns bara fel! jag har aldrig varit någon fest tjej och sex har jag med min man. varför skulle jag vilja ha det med en massa andra när jag kan få det av en och samma och veta att jag inte åker på någon sjukdom eller liknande veta vad jag får veta att det är bra. veta att han inte har sex med mig för att bara få tömma och sen sitta och bli ledsen när han inte ringer tillbaka..

Jag förstår inte hur människor tror att dom har rätt att dömma mitt liv för dom valen jag gjort!

Fredag

Äntligen fredag, älskar fredagar för då vet jag att jag kan vara uppe senare och sova länge och få vakna brevid min underbara man!

Ibland kan jag känna en saknad av honom när han jobbar förmiddag, det är fruktansvärt, Ogillar verkligen att vakna utan honom där.

Kanske låter barnsligt och väldigt konstigt före många men för dom som det låter konstigt för har aldrig upplevt riktig kärlek!

Nej nu ska jag göra mig klar för dagen och vänta på att klockan blir 13,30 så jag får pussa på H igen :)