Onsdag

Snart en vecka sen jag sist skrev, har jobbat och mått otroligt dåligt senaste veckan så har inte haft så mycket ork eller tid att blogga, och jag tänker heller inte säga att det kommer att bli skillnad för det kommer det troligen inte..

Idag har jag städat tvättat och bara tagit det lungt, i morgon blir det att städa som en idiot så allt är klart tills på fredag för då kommer mamma och hennes sambo hit , det längtar jag efter:) saknar mamma som en idiot just nu... är det mesigt att sakna sin mamma när man är 21 år? jag tycker inte det iaf :)

Men ska bli kul att dom kommer då dom inte varit här sen augusti när jag fyllde :)

Lördag och söndag kommer gå till att jobba och sen kanske fira lite påsk på kvällen eller nått sånt vet inte riktigt än :)


Torsdag

Ett gott och blandat inlägg får det bli idag , är jätte trött och ska snart gå och sova , ska upp och jobba i morgon igen :) det ser jag fram emot alltid kul att jobba speciellt med bra arbetskamrater:)

Lördag till söndag blir jag själv hemma :( H ska ut i skogen och sova som den galningen han är...

Idag har jag och H varit ut i skogen och gått en promenad och lekt med jaska .. Det gillade han verkligen :D

Människor

Det finns människor som verkligen kommer under mitt skinn vissa som jag bara avskyr och alla tror jag har någon sån människa!
 
Dom flästa man känner så för behöver man inte ha kontakt med alls men sen finns det vissa man måste ha i sitt liv vare sig man vill eller inte. jag är glad att den ända människan jag känner så för är någon jag inte behöver ha i mitt liv längre.
 
Den personen fick mig att säga/göra massa saker jag inte är stolt över men samtidigt så skulle jag aldrig be om ursäkt för det heller då den personen sa/gjorde mycket värre saker mot mig, så att ärligt be om ursäkt är inte ett alternativ!
 
Om jag skulle få välja skulle jag nog vilja slå den människan hårt men jag vet att det aldrig skulle få mig att må bättre och det skulle aldrig få mig att släppa min ilska emot den.
 
Är bara så tacksam att jag idag slipper ha den i mitt liv och att jag idag har ett helt underbart liv framför mig..
 
Jag har en familj som alltid finns där för mig och så har jag min nya familj som jag är så glad att jag har för alla har tagit emot mig med öppna armar sen har jag familjen som jag bygger upp med Henrik den ser jag fram emot mest av allt :) i morgon är det 8 månader sen vi gifte oss det känns som om det var förra månaden bara , det har gått väldigt fort men jag är lika lycklig och nykär nu som jag var i början av hans och mitt förhållande för snart 2 år sen :)

Ansvar!

Att gifta sig är en jätte stor sak att göra och inget man ska göra "bara för att man vill" eller "för att hålla kvar någon" Har man det dåligt innan man gifter sig så blir det inte bättre för att man har ett papper som säger att man hör ihop.

Samma sak med barn , att få ett barn är bland det bästa som kan hända en människa (oftast) Men att planerat skaffa barn innan man varit tillsammans ett tag eller ens bott tillsammans är ingen bra idé och jag trodde att folk förstod det men så fel jag hade.

När man skaffar barn skaffar man också det största ansvaret man någonsin haft i sitt liv man är ansvarig för ett annat liv.

Jag tror aldrig att det kan fungera om man skaffar barn med någon man aldrig bott med ett tag innan och varit tillsammans ett tag . jag tror det är en katastrof men det är min åsikt det finns säkert dom som det har fungerat för.. Poäng till er! men i 99% skulle jag tro att det går åt helvete.

Så vad jag egentligen vill få ut av detta inlägg har jag ingen aning om men iaf:)

Torsdag

VI VAN!!! mer än så kan jag inte skriva :)

idag har humöret gått upp och ner vissa saker jätte bra andra så dåliga att jag inte vill vara vaken längre..

Men iaf vi fokuserar på det bra så blir nog det dåliga mindra dåligt, ja jätte lågiskt och bra:)

I morgon är det dags för jobb igen ska bli skönt jobbar hela helgen och jag tycker om det. det är jätte skönt att komma hemmifrån och att jag har mitt eget som jag själv har fixat det är väldigt skönt :) jobbar full helg nästa med :)

Jag har nog aldrig varit så glad som jag är när jag jobbar det är helt underbart att få hjälpa andra och träffa människor i alla åldrar det är verkligen skönt :) och sen är det inte fel med plus i kassan heller:)
Just nu sitter jag och väntar på att H ska komma hem så ska vi gå ner till ica och köpa lite saker:) sen blir det äntligen jätte sen kvällsmat :)

Måndag/tisdag

Idag har varit en helt okej dag , har varit in till Örebro och stor handlat så jäkla skönt när alla skåp är fyllda och man har en massa mat hemma :)

I morgon blir det en tur till en annan stad i närheten , men som vanligt skriver jag inte ut namnet på den då jag inte vill öppet här avslöja vart jag bor!

I helgen har jag bara jobbat sen inte orkat gjort så mcyket annat ska jobba två fulla helger till sen får jag se hur det blir i nästa månad ska försöka jobba nästan varje helg då med och spara undan så mycket det bara går.. har tänkt slå på riktigt stort när jag och maken firar ett år som gifta och två år som ett par :D tänkte skriva mer om det en annan gång :D

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova :D

Kram och god natt alla där ute :)

Livet då och nu

Jag satt nyss och kollade igenom gamla mail både på facebook och min hotmail, ganska kul egentligen vad mycket jag har ändrat mig och va lugn jag är idag..

När jag var yngre så handlade allt om killar hela min värld kretsade kring det, men idag är det mera jobb utbildning min familj mina vänner och fram för allt det viktigaste min make och mig själv!

Den personen jag var för bara 2 ynka år sen var en helt annat mot vad som är idag... för två år sen bodde jag med mitt x som jag då typ lite ville bli tillsammans med men inte kunde pga hans vänner och lite min familj men idag är jag otroligt tacksam till hans vänner och min familj.. Framför allt min familj som fick mig att inse att jag och den killen inte var bra för varandra!

Han är en jätte bra kille så inge illa om honom, men tillsammans var vi varandras mardröm och jag vet inte varför än idag!

Jag hoppas att jag fortsätter att gå frammåt så som jag gjort senaste 1,5 året och att jag inte stannar eller går bakåt igen:)

Ha en trevlig helg alla det ska jag ha nu när jag är ledig :)