Jippiiiiii :D

I morgon bär det av emot sala ska bli så skönt :) jag ser fram emot att bo på hotell och bara vara med min man , bara få rå om varandra för en gångs skull.. :)

Idag ska jag städa det sista och i morgon klockan 7 har vi tvätt tid.. lite jobbigt men måste tvätta . ska bara tvätta det vi behöver under helgen :) nej nu ska jag äta nått innan min halsbränna och illamående blir värre :)

Puss och kram!!

Tisdag 30 oktober

idag så har det inte hänt nått spännande och kommer troligen inte göra det heller... ska rensa lite kläder och göra i ordning inför att tvätta .. på torsdag bär det av emot sala och till farmor och farfar, ska sova där en natt och på fredag åker vi mot Göteborg ska bli så skönt att komma i väg över en helg och bara få vara ensamma.

Jag saknar min gubbe just nu vill att han ska komma hem nu :/ men men bara några timmar till sen är han hemma :D

Jag vet inte riktigt om jag ska ta och diska i dag eller i morgon gör jag det i morgon då slipper jag det idag och det är inte lika mycket att diska tills på torsdag då... måste damsuga och torka alla golv med så tror jag gör det idag och diskar i morgon så får det bli :)
Jag är lat och hatar att städa då är det lättare att dela upp skiten .

God morgon

fast idag är det ingen god morgon jag vaknar att att min man säger åt mig att titta ut, vilket jag inte gör för jag somnar om direkt men när jag väl kom upp så tittade jag ut HELT VITT... jag ville dö då jag hatar verkligen vinter jag blir alltid så deppig då det är kallt blött och allt jag verkligen inte vill och det är ju så jävla ljust ute med all snö!!

Men men ska väl försöka va positiv idag se hur bra det går men jag gissar på att jag inte kommer ta många steg utanför dörren idag.

Hörs senare :D

Sov gott

Nu är det dags för mig att krama om min iskalla kudde och sova , är skit trött , i morgon så blir det i väg och handla lite sen vid ett åker H till jobbet då är jag själv till halv tolv. ska mysa i soffan då och kolla på film gå en lång härlig promenad med jaska och fota lite tror jag :)

what??

Älskade söndag . nog första gången jag skriver eller säger det ens tänker det men när man har lov i en vecka så är det skönt med söndag för då vet man att i morgon får jag vara helt själv hemma när mannen är på jobbet . helt underbart med lite ensamtid.

Den här veckan ska jag rensa ur bland massa kläder och fixa i sovrummet så vi kan ha våra kläder på nått bättre vis. finns inga bra garderober i hela den här lägenheten *sad face*

Men det blir morgondagens tråkighet:)

Ska snart göra hemma gjord pizza med kyckling och ananas , det är så jävla gott jag brukar annars ha tonfisk men var mera sugen på kyckling idag :)

:)

För en månad sen var jag och min man och hans kusin ute i skogen och fick ihop lite lingon...

Min hund var åxå med han tyckte det var jätte gott att äta lingon och blåbär , det bara smaskade runt honom var ganska charmigt..

skol uppgift

Vi fick en uppgift i skolan som verkligen fick mig att fundera på vårat samhälle idag.. jag fick i uppgift att få ihop ett bra ekonomiskt samhälle och det jag hade att säga gjorde många arga upptäckte jag..

Jag skrev om att vi slösar för mycket pengar att det finns för lite jobb så många nästan tvingas att söka olika typer av bidrag...

Men det som gjorde folk arga var att jag tog upp invandring jag är inte helt emot den utan jag tycker mera att den borde minska jag såg en siffra på hur mycket en invandrare som lever på bidrag kostar per år och just nu kommer jag inte ihåg exakt hur mycket det var men jag minns att jag nästan svimmade över att det var så fruktansvärt mycket. så om vi skär ner på invandringen i 10 år så kommer vi ha chansen att hjälpa dom barn och vuxna som sover på gatan här i Sverige hjälpa dom som inte har något kvar.

Många tycker nog att jag har fel i det jag säger/skriver men detta är min åsikt och den har jag fullständigt rätt till.

vad vill ni...

Att jag ska skriva om lämna en kommentar så skriver jag ett inlägg om exakt vad ni vill :D

underbart seg

haft en helt underbar helg med god mat och firat min man ..

Igår var H´s syster och pojke här och åt taco och spelade massa fyllespel det var väldigt trevligt. alltid kul att vara med familjen :)

Och idag var flera från H´s familj här och firade honom så nu är det bara min familj kvar som ska fira honom men det blir om två helger för nästa helg ska vi åka till Göteborg och Ullared ska bli skönt att komma i väg en bit utan hund eller ansvar:)

I morgon så blir det bara en seg dag det jobbigaste vi ska göra är att åka 6 mil tur och retur för att hämta H´s syster . sen tvätta bilen och det är inte speciellt jobbigt :)

Shopping

yeeeeh i morgon blir det att åka in till filipstad och handla massa mat ska bli skojsigt va länge sen vi åkte dit och handlade :D nu då där emot så ska jag ta mitt arsel och gå och sova H sover sen några timmar tillbaka redan :)

:)

Idag har det inte hänt så mycket spännande ska snart åka ner och köpa lite mat och sen hem och äta så ska H i väg på innebandy senare i kväll och jag ska städa badrummet, visst låter det kul? :P

i morgon kommer hans pappa och sambo hit och ska fira H så innan det ska jag ta en jätte lång promenad med jaska så han är trött när dom kommer hit . vill inte att han ska springa på dom då hans pappa är allergisk. men men nu ska jag tjata på min vackra man :)

just ja han fick en del av min present idag ett brev som jag skrev till honom fånigt jag vet men han verkade gilla det i morgon får han den andra delen vilket är en flaska från glasbanken :)

GRATTIS

Idag blir min underbara man 28 år :) stort grattis till honom :)

min vackraste:)

Tisdag

Idag fick jag ett efterlängtat samtal så skönt att ha det överstökat :)

Men i morgon så fyller min käraste år han blir 28 så bara två år kvar till 30 brukar reta honom och säga det och påpeka att jag har 9 år kvar :) han tycker inte det är så väldigt snällt av mig det tycker egentligen inte jag heller men det är kul :)

Ska egentligen ligga i sängen nu men är inte trött utan ligger bara och vänder på mig så gick upp en sväng och ska gå och lägga mig om några minuter igen :)

idag..

va i skolan men kom hem vid lunch, ganska skönt just nu ligger min käraste och halvsover och vi väntar på att hans pappa ska höra av sig, ska åka ut till honom en sväng idag :) se om hans syster ska med om hon inte jobbar... undra vad vi ska äta i kväll jag har ingen lust att laga mat alls :( får se vad det blir för gott:) '


Nu har jag en vecka kvar innan det är lov skapligt skönt :) och den 2 November åker vi i väg till Göteborg/ullared:) skriver ett separat inlägg om det :D nu ska jag väcka H :)

lite arg

Jag förstår inte varför vissa människor har så jävla svårt för att jag är 21 år och gift, det är mitt val att jag är så "ung" och gift jag älskar min man och skulle aldrig ändra på hur mitt liv ser ut idag.

Men det värsta egentligen är dom som inte känner mig som tycker jag missar en massa i livet för att jag är gift! vad är det jag missar? att knulla runt? ja för det vill man ju göra hela livet ... resa och upptäcka världen kan jag göra med H att göra en massa saker är väl ändå roligare om man är två som delar det? eller har jag fel?

Blir så trött på när vissa tycker att så som dom lever ska alla leva.
Tack och lov har vi inte någon i våra familjer som blitt annat än glada när vi talade om att vi skulle gifte oss.

Och dom idioterna som tror att jag tänker "vi har varit tillsammans ett år det är jätte länge" FEL ett år är mindre än en piss i havet det är jätte kort tid det vet både jag och H om MEN för oss så var det rätt val. Jag känner inte att jag missar något heller inte H han är visserligen 28 år så han är lite äldre. men ändå.. varför är det så fel?

Och jag vet att jag inte borde ta åt mig eller bry mig i vad främmande människor säger men det gör mig arg hur kan dom tro sig veta vad som är bäst för mig ?

Tillbka i livet

Jag har varit lite avstängd ett tag först var det mycket i skolan och med min familj. och nu är det mycket här hemma tänker inte gå in på nått av det då det är mitt privata liv det gäller till större delen.

Men iaf sen jag skrev sist så har jag och henrik varit till sala en sväng och träffat min familj det var massa mys till större delen fredag kväll och lördag morgon hade jag kunnat klarat mig utan men annars var det en toppen helg :)

Jag och Henrik har även bestämt att vi ska åka till ullared 2 November vi behöver komma bort och få vara lite själva. speciellt efter den här veckan. så ska bli skönt vi kommer inte ens ha jaksa med oss utan vi ska fixa hundvakt åt honom:)

Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera mera men har inte riktigt haft energin för det.