Helt dött

Jag har inte mått så bra senaste tiden har varit otroligt mycket runt mig, men det börjar på att ljusna nu hoppas jag iaf :)

Idag har det inte hänt så mycket ska väl försöka ta mig ut och gå en sväng tänkte jag , få bort min huvudvärk som jag snart blir tokig på.

Men men jag ska försöka att uppdatera oftare och vara duktigare.

hur?

Hur kan det komma sig att jag träffade mannen som hade allt jag sökte både på utsidan och insidan. Han är respektfull vänlig lättsam rolig men allvarlig när det behövs, han är allt en tjej kan vilja ha och jag fick honom. Han är min det känns helt overkligt.Jag är så lyckligt lottad, i över ett år har jag fått känna hans värme och kärlek. Hans leende får mig att smälta! Han är det bästa som har hänt mig.Tack vare honom har jag tagit mig upp och blitt den personen jag är idag.

Älskar dig Henrik.

Ett år

Sen jag flyttade hit till den stad jag nu bor i så i ett år har jag varit sambo med Henrik känns helt overkligt. men så skönt det har hänt mycket på det året ..

Och så klart bara för att jag ville ha en mys dag idag så är jag jätte förkyld och han har ont i fötterna och kan knappt gå... det var den mysiga dagen det.. men men vi får ta igen det i helgen. ska nog laga någon god mat då och baka en kaka och bara mysa stänga in oss helt i helgen :)

Men nu ska jag gå tillbaka till min mysiga varma säng och sova lite innan jag storknar i soffan!

en vecka

Sedan jag sist skrev men har varit mycket ett tag nu, med att börja skolan leta hus och sen har både jag och min man varit sjuka...

Men nu ska jag vara tillbaka till det normala.
I helgen har det varit marknad här men jag och Henrik gick aldrig ner på den utan vi va ut i skogen igår i stället och plockade massa blåbär så vi har en liter i frysen sen gjorde vi paj på en halv liter satan va gott det var :) i morgon så kör skolan igång ordentligt och dagisverksamheten upphör förhoppningsvis.

Nu ska jag gå och äta nått på återseende:)

En snbbis :)

Vi var in en snabbis till en närliggande stad och handlade lite mat och annat som vi behövde ha hem :) ganska skönt att komma hemifrån ett litet tag, men nu är jag helt slut och vill bara sova trots att jag sovit bra i natt och allt. Men men jag blir bara tröttare och tröttare känns det som och min rygg den tar död på mig snart fattar inte varför den hatar mig så mycket :(

Folk

Alla människor har rätt att ha det så bra som det bara går och alla har rätt till all lycka man kan få i livet och man har rätt till att få uppfylla sina drömmar.

Men om man nu har någon psykisk sjukdom som gör att man inte klarar av att styra över sig själv eller att man har känslor/tankar eller något liknande då kanske man inte ska göra vissa saker och kanske göra vissa andra saker.

Jag har jätte svårt för nya människor men inte så jag behöver hjälp med att hantera det, jag har en massa tankar som jag inte borde ha men dom hindrar mig inte i mitt liv.

Men om man nu mår så dåligt då kanske man ska gå och prata med en psykolog minst en gång i veckan och sen kanske man ska ta det lungt med dom stora besluten i livet så som att flytta ihop med någon efter kort tid eller skaffa barn innan man ens känner varandra eller bor tillsammans! fattar inte folk hur dumma dom är?


Visst jag säger inte att det är fel eller jo egentligen så gör jag det för i min värld är det fel..

Jag har min problematik trots det så flyttade jag nästan 20 mil för Henriks skull efter bara lite drygt 1,5 månad. och efter två månader tillsammans så beslöt vi oss för att gifta oss och på våran ettårsdag så stod vi där! ...

Men jag har ingen problematik på papperet som hindrar mig i livet!